Hotel

V kolikor želite prejemati novice in akcijske ponudbe, vas prosimo, da se prijavite.


PRIJAVA NA E-NOVICE
Posebna ponudba
Dogodki
Ostala ponudbaZapri okno

O hotelu

      Hotel Malovec » Hotel » O hotelu

Predstavitev

Neposredno ob izhodu iz glavne ceste Ljubljana – Koper se nahaja manjše mestece Divača, ki predstavlja najpomembnejše prometno središče Krasa. S svojo lego, ki je v neposredni bližini Italije in komaj 25 km od morja, odlično prometno infrastrukturo (izhod iz glavne avtocestne povezave ter železnica) je Divača poleg tranzitnim gostom izredno zanimiva tudi, kot izhodišče za spoznavanje kraške pokrajine, ki jo bogatijo številne svetovno znane naravne znamenitosti, kot so: Škocjanske jame, Vilenica, LipicaŠtanjel, …

Družinsko podjetje, ki ga vodi gospodar Valter Malovec ima že dolgoletno tradicijo z nastanitveno in gostinsko dejavnostjo, z julijem 2010  pa je na voljo gostom tudi   novozgrajeni Hotel Malovec, ki odraža sodobno arhitekturo slikovitega kraškega okolja pod sinjim mediteranskim nebom in s svojim komfortom ter sledenjem sodobnim kulinaričnim trendom zagotavlja še tako zahtevnim gostom nepozabna doživetja.  

 

Osnovna dejavnost

Osnovna dejavnost Hotela Malovec je nudenje kakovostnih namestitvenih in gostinskih storitev, ki sledijo sodobnim  kulinaričnim trendom s poudarkom na individualnem odnosu do gosta.

 

Zakaj nas obiskati ?

Zaradi svoje lege je hotel Malovec izredno zanimiv za tranzitne goste. Restavracija hotela, ki sledi sodobnim kulinaričnim trendom na osnovi kraško – mediteranske kuhinje pa privablja prave gurmane in daje poseben pečat kulinaričnem turizmu. Kapacitete restavracije so namenjene tudi večjim zaključenim družbam ob raznih srečanjih, obletnicah, predstavitvah in zabavah v okviru katerih bi izpostavili poročni turizem.  Sama Kraška pokrajina in njene znamenitosti pa so idealne za izletniški turizem, kratke oddihe in krožne ture, poseben poudarek pa je tudi na kolesarskem turizmu.

 

Poslanstvo in vizija

Poslanstvo družbe je kakovostno opravljanje hotelskih, gostinskih in drugih  dodatnih storitev, ki temeljijo na gostoljubju, vrhunski kvaliteti in individualnem odnosu do gosta.

Vizija razvoja je načrtovana v smeri dodatne ponudbe, sodobnih storitev  in sprostitvenih produktov. S tem bomo Hotelu zagotovili konkurenčnost, jasno pozicijo na tržišču in možnosti za nadaljni razvoj turizma v  regiji.

Doseči želimo prepoznavnost z vrhunsko kakovostjo in odličnostjo, ki naj bo vodilo k poslovnemu uspehu, zadovoljstvu gostov in zaposlenih.


 • Posebna ponudba
 • Ostala ponudba
  • Divaška jama – razkošje lepote in miru

   Divaška jama leži tik ob cesti Divača - Lokev in je od Divače oddaljena približno en kilometer. Leta 1884 jo je odkril Gregor Žiberna, imenovan Tentava, že tri leta zatem pa so jo uredili za turistični obisk.

   Divaška jama – razkošje lepote in miru
  • Kolesarjenje

   Divača in hotel Malovec, kot izhodišče predstavlja veliko možnosti kolesarjenja in sprehodov v naravi.

 • Dogodki
  • Slikarska razstava

   V hotelu je na ogled slikarska prodajna razstava švicarske slikarke Anouk Rosetti.

   Slikarska razstava
Stran v vašem brksalniku ni podprta, prosimo da nadgradite na novejšega